Adója 2%-át a Falu Kútja Egyesületnek

Nincs hozzászólás

Kedves Barátaink!

A Falu Kútja Egyesület 2011 óta hivatalosan bejegyzett és működő civil szervezet, melynek célkitűzése a györgyfalvi hagyományos népi (szellemi és tárgyi) kultúra által kínált lehetőségek kiaknázása, a közösség javára való értékesítése, a faluturizmus fejlődésének segítése, valamint ezen értékek konzerválása, ápolása és áthagyományozása.

Az Egyesület bemutatását ezennel átugranám, hisz ez az új honlap ahol most olvashatnak rólunk pontosan azért jött létre, hogy bemutassa mindazt amit eddig tattünk és ezután tenni szeretnénk.

A következő 1-2 hétben a személyi jövedelemadója 2%-ának felajánlásával egy újabb lehetőség nyílik arra, hogy kifejezhesse bizalmát és támogatását intézményünk iránt. A Falu Kútja Egyesület azoknak a személyeknek a 2%-os jövedelemadó-felajánlására számít, akik számára fontos a falu kulturális élete, a fiatalok kulturális neveltetése a hagyomány ápolása és gazdag közösségi programok szervezése.

A 2003/571-es adótörvény értelmében minden állampolgár rendelkezhet személyi jövedelemadója 2%-ról, amelyet olyan civil szervezetnek ajánlhat fel, amelynek tevékenységét támogatni szeretné. Amennyiben nem élnek ezzel a lehetőséggel, ez az összeg az államkasszába kerül.

A kitöltött nyomtatványokat személyesen vagy postai úton juttathatják el az adóhivatalba.

Az egyszerűség kedvéért ajánljuk, hogy juttassák vissza hozzánk, mi majd egyben elvisszük az adóhivatalba.

 

Nincsenek hozzászólások

Leave your comment

Back to Top